Werkwens

  • KANDIDATEN Werving en selectie 1
  • KANDIDATEN Werving en selectie 2

Top vacatures

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij denken graag met je mee; wat zijn jouw ambities, waar liggen carrièrekansen, welke baan is de juiste vervolgstap in jouw carrière? WERK® werft en selecteert finance professionals voor toonaangevende organisaties in heel Nederland. Wij kennen onze opdrachtgevers goed en vinden voor jou de baan die echt bij je past. Bij díe organisatie en in díe finance functie waar je het beste uit jezelf kunt halen. Na een succesvol doorlopen sollicitatieprocedure krijg je direct een contract aangeboden bij onze opdrachtgever. Uiteraard kunnen wij je goed adviseren m.b.t. de onderhandelingen over salaris en arbeidsvoorwaarden met jouw nieuwe werkgever.

Om vlot in de behoeften van onze opdrachtgevers te kunnen voorzien beschikt WERK® over een groot netwerk van financiële professionals. Hierdoor kunnen we snel de juiste match maken. Schrijf je daarom nu in bij WERK®, zodat we jou voor die uitdagende nieuwe baan kunnen selecteren.
Kijk ook even bij onze actuele finance vacatures.

Powered by Web Agency
 

Snel inschrijven

Inschrijven bij een bureau is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je kunt je aanmelden door eenvoudig een cv te uploaden, of gebruik gewoon de link van je LinkedIn profiel om je direct in te schrijven bij WERK.
Ja ik wil me inschrijven.

Contact

WERK®
Eisenhowerlaan 128
2517 KM  Den Haag

Tel. 070 - 887 65 48
E-mailinfo@werkwens.nl