Werkwens

  • OPDRACHTGEVERS Dienstenpakket 3
  • OPDRACHTGEVERS Dienstenpakket 1
  • OPDRACHTGEVERS Dienstenpakket 2

My Great Web page nieuwsbrief

Vacature plaatsen?

U kunt nu snel en eenvoudig een vacature uitzetten bij WERK. Wij gaan dan direct voor u aan de slag.

Gebruik ons handige webformulier voor het uploaden van uw vacature(s).

Dienstenpakket

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een nieuwe vaste financial voor uw organisatie? Dan is werving en selectie via WERK® een goede oplossing. Wij vinden voor u de geschikte finance professional die qua kennis, competenties, vaardigheden en persoonlijkheid perfect past op de functie en in uw organisatie. Binnen korte tijd heeft u de beste kandidaat in dienst.

Detachering

Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing? Bijvoorbeeld omtrent een tijdelijk project, of omdat u op zoek bent naar specifieke kennis of ter vervanging van een medewerker. Dan kunt u via WERK® een interim finance professional inschakelen. Via ons grote netwerk hebben wij gegarandeerd flexibele financials per direct inzetbaar voor u. Typerend voor deze professionals is hun expertise, implementatiekracht en een groot aanpassingsvermogen. Zij zijn gewend snel te schakelen en processen en werkzaamheden zich vlug eigen te maken. Dit betekent een kortere inwerkperiode en de zekerheid van de juiste persoon op de juiste plek.

Interim Management

Interim managers direct beschikbaar per uur, per dag of op projectbasis. WERK® heeft in haar netwerk een groot aantal interim managers met bewezen kwaliteiten en ervaring binnen alle branches bij (multi-) nationale bedrijven, overheid en organisaties in de profit- en non-profitsector. Deze interim specialisten zijn voor zowel korte als langdurige projecten inzetbaar.

Detavast

Dit is een combinatie van detachering met werving en selectie. De medewerker gaat na een -vooraf bepaalde- periode van detachering bij u in vaste dienst, zonder overnamekosten. Dit is bijvoorbeeld een goede mogelijkheid wanneer nog niet zeker is of een functie permanent vervuld dient te worden, of wanneer u (de opdrachtgever) een langere periode wenst om de werknemer te kunnen beoordelen voordat u deze in vaste dienst neemt.

Powered by Web Agency
 

Contact

WERK®
Eisenhowerlaan 128
2517 KM  Den Haag

Tel. 070 - 887 65 48
E-mailinfo@werkwens.nl