Werkwens

  • OPDRACHTGEVERS Werkwijze 2
  • OPDRACHTGEVERS Werkwijze 1

My Great Web page nieuwsbrief

Werkwijze WERK®

WERK® hanteert een persoonlijke benadering, daarom heeft u bij WERK® een vaste contactpersoon die uw organisatie en specifieke behoeftes kent.

Samen met u brengen wij de gewenste competenties en persoonlijke eigenschappen van het gezochte financieel talent voor de invulling van uw vacature in kaart. Door onze specialisatie op financieel administratieve functies begrijpen we direct wie u zoekt.

Via ons grote netwerk, onze slimme search capaciteiten en effectieve selectiemethoden vinden we direct de juiste kandidaten voor u. Daarnaast kunt u ook gebruik van van de kennis en ervaring van WERK® met print advertenties in dagbladen of specialistische bladen, vakbladen. WERK® adverteert ook via internet zoekmachines, jobsites of sociale media. Wij werken met prijsgaranties en bieden de scherpste tarieven door slim in te kopen. Op basis van de prijs/kwaliteit verhouding selecteert WERK® altijd het best presterende mediakanaal.

Voordat wij de kandidaten aan u voordragen, zijn deze uitgebreid door ons gescreend (interview, inwinnen van referenties), zo kunt u er van op aan dat u via ons enkel de allerbeste kandidaten ontvangt. Optioneel kunnen wij ook de verdere begeleiding van de selectieprocedure verzorgen.

Onze dienstverlening is op basis van no-cure no-pay. U betaalt pas bij een succesvolle indiensttreding van onze kandidaat. Het ontvangen van C.V.'s en het voeren van sollicitatiegesprekken met onze kandidaten is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een geplaatste kandidaat niet bevalt, dan zoeken wij kosteloos een nieuwe financial voor uw organisatie.

Powered by Web Agency
 

Contact

WERK®
Eisenhowerlaan 128
2517 KM  Den Haag

Tel. 070 - 887 65 48
E-mailinfo@werkwens.nl