Werkwens

  • OVER ONS Nieuws 1
  • OVER ONS Nieuws 2

Wij zijn WERK®

WERK® is dé intermediair voor financieel talent. Een flexibel, dynamisch en betrouwbaar bedrijf met als kernwaarden; oprechte interesse, kwaliteit, integriteit, snelheid, transparantie, flexibiliteit en duurzame samenwerking.

WERK® is opgericht vanuit een eigenwijze visie op de recruitmentbranche. Waar veel consultants en bureaus zich laten leiden door korte termijn visies en snelle winstdoelstellingen, kiest WERK® voor duurzaamheid en kwaliteit. Voor een win-win-win situatie; pas als beide partijen – klant en kandidaat – perfect tevreden zijn, zijn wij dat ook en zit ons WERK er op. Om dat te realiseren willen we mensen en organisaties écht leren kennen. Volledig begrijpen wat de wensen, verwachtingen, belangen en behoeftes zijn. Via een open houding en open communicatie een goede relatie met kandidaten en opdrachtgevers opbouwen. Want wij geloven dat duurzame relaties synergie opleveren en succes voor alle partijen.

Door onze specialisatie in finance begrijpen we snel wat u wilt en wat u zoekt. Zo kunnen we de juiste talenten matchen bij de juiste uitdaging en omgeving. Want mensen op de juiste plek maakt hen en de organisatie voortvarend en succesvol.

Powered by Web Agency
 

Contact

WERK®
Eisenhowerlaan 128
2517 KM  Den Haag

Tel. 070 - 887 65 48
E-mailinfo@werkwens.nl